13:00

Nora/Hällefors

Referat: Surahammars IF - Nora/Hällefors

Dagen bortamatch mot Surahammar får vi hoppas är årets bottennapp, inställningen och kämpaglöden från seriepremiären var som bortblåst.
1: Perioden Börjar med konstant press mot vårt mål men vi lyckas freda vårt mål mer tur än vår skicklighet. Surahammar får 2 utv tätt inpå så trots 5-3 i en minut så lyckas vi ej skapa några farligheter. Men i den 16 min lyckas Jesper hitta Joakim med en lång genomskärare som gör en bra prestation och sprätter upp den otagbart. Vi leder oförtjänt men det håller bara ca 1 min då Sura kvitterar. Det står sig perioden ut.
Må: 1 - 1
Skott:18 - 7
Utv: 8 - 8 min

2:perioden Böljar spelet fram och tillbaka vi lyckas dock ej hota sura i deras zon.
I 6 min får sura en spelare utv vi får chansen att flytta upp spelet i deras zon, men lyckas ej hota. i 13 min får vi Jonte utv för en crosschecking det tar ca 1 min in i spelet så gör sura 2-1 trots tappert stridande Oliwer i målet. I den 19 min frå vi chansen att kvittera då vi får spela pp. Men då händer det som ej får hända sura gör 3-1 efter 35 sek.
Mål: 2- 0
Skott: 12 - 6
Utv: 8 - 2

3: Perioden försöker vi stuva om lite i laget för att väcka dem. Vi lyckas väl sådär. Efter att tagit timeout efter 10 min i perioden Så blir det lite bättre fart vi lyckas komma till lite halvchanser. Får till ett pp med 6 min kvar men det leder bara till ytterligare ett mål bakåt efter 11 sek/RIDÅ!!!
Mål: 1 - 0
Skott: 10 - 4
Utv: 6 - 2

I denna bortamatch var vi ej närvarande varken i tanken el i benen alla kan så mycket bättre. Oliwer i mål är den enda som kvitterar ut plusbetyg.